STEKLENE FASADE

 


Nova dimenzija arhitekturne svobode.
 
 
  


  

Steklene fasade
Aluest ponuja vse na enem mestu za izdelavo steklenih fasad iz visokokakovostnih fasadnih sistemov, s katerimi zagotavljamo visoke vrednosti toplotne in zvočne izolacije ter varnosti. Specializirani smo za izvedbo vseh vrst steklenih fasad. Naše rešitve vključujejo strukturne, polstrukturne in neprekinjene fasadne sisteme po meri. Vsi fasadni sistemi so izdelani s preizkušenimi in odobrenimi sistemskimi komponentami, ki zagotavljajo visoko stopnjo prilagodljivosti pri ustvarjanju sodobnih konceptov gradnje.

Ti moderni fasadni sistemi ne zagotavljajo le največje energetske učinkovitosti, temveč jih odlikuje tudi eleganten videz, visokokakovosten dizajn in popolna integracija funkcionalnih elementov.
  
  


  

Kakovostni in dolgotrajni fasadni sistemi.
Sodobni fasadni sistemi arhitektom in investitorjem ponujajo novo dimenzijo arhitekturne svobode v kombinaciji z najboljšimi funkcionalnimi karakteristikami in stroškovno učinkovito gradnjo. Inovativne proizvodne in vgradne rešitve zagotavljajo, da je projekt časovno in stroškovno učinkovit ter nudi dokazano zanesljivost fasadnega sistema.

Naši inženirji vam bodo pomagali najti najbolj optimalno rešitev za vaš projekt, bodisi za zasebno ali poslovno stavbo.
 
 

 

OBIŠČITE NAS. STOPITE V STIK Z NAMI. 
 
PODJETJE
ALUEST d.o.o.
Ljubljanska cesta 2a
6000 Koper
Slovenija

DELOVNI ČAS
Ponedeljek - petek: 8:00-16:00

KONTAKT
M: +386 40 562 496
T: +39 345 836 2677
E: info@aluest.si