NAJVIŠJA KAKOVOST BIVANJA.

 
  
V podjetju Aluest ustvarjamo vrhunske izdelke, ki prispevajo h kakovosti bivanja, zagotavljajo energetsko učinkovitost in povečujejo vrednost vašega doma. Pozornost in skrb za vsak detajl so ključna receptura našega delovanja. 

VRHUNSKE STORITVE IN STROKOVNOST.

 
  
Spretnost in strokovnost naših mojstrov ter učinkovitost sodobnih, avtomatiziranih proizvodnih tehnologij so temelji za zagotavljanje izdelkov in storitev najvišje kakovosti. 

CELOVITE REŠITVE.

 
  
Naše rešitve vključujejo okna in vrata izdelana po meri, senčila, komarnike in steklene fasade. Našo ponudbo izdelkov dopolnjujemo z brezhibno uporabniško izkušnjo, od svetovanja, načrtovanja in proizvodnje do kakovostne vgradnje. 

PRAVA REŠITEV ZA VSAK PROJEKT.

 
  
Ne glede na zahtevnost in velikost je vaš projekt s podjetjem Aluest v dobrih rokah. Naša interna ekipa visoko usposobljenih obrtnikov, arhitektov, montažerjev in svetovalcev združuje več kot 30 let izkušenj, ki zagotavljajo izjemne izdelke in storitve. 
  
  

EDINSTVEN IZBOR OKEN IN VRAT NAJVIŠJE KAKOVOSTI.
Aluest vam nudi veliko več kot osupljiva okna in vrata. Lahko nam zaupate, da bodo izbrani izdelki tudi visoko kakovostni in vgrajeni v skladu z najvišjimi standardi.

Naša okna slovijo po vrhunski kakovosti in visoki energetski učinkovitosti. Na voljo so v različnih slogih in tipologijah, zato so odlična izbira za vgradnjo v zasebne hiše in stanovanja, kot tudi večje objekte.

Nudimo vam osupljiva vhodna vrata, ki jih odlikuje tudi izjemna funkcionalnost in vzdržljivost. Za najvišjo varnost pa lahko izberete blindirana vrata, ki bodo vaš dom spremenila v varno trdnjavo.

Vaš dom je izraz vašega osebnega sloga, zato so notranja vrata prvi korak pri ustvarjanju točno takega interierja, kot si ga želite. V Aluestu vam ponujamo široko paleto materialov in dizajnov ter končne obdelave notranjih vrat.
  
  
  
  
  

CELOSTNA STORITEV


Ponudba

Stopite v stik z nami in naš prodajni svetovalec vam bo pomagal pri izboru optimalnih oken in vrat ter dodatkov za vaš dom. Svetoval vam bo tudi pri odločitvi glede dizajna, tipologije, materiale, barve in drugih detajlov, ki bodo v skladu z vašimi zahtevami in željami.

Zahtevajte neobvezujočo ponudbo in brezplačno svetovanje naših strokovnjakov.
 

CELOSTNA STORITEV


Pogodba

Po potrditvi ponudbe bomo izvedli natančne izmere na objektu. Določili bomo tudi terminski plan proizvodnje in montaže izbranih izdelkov. Z Aluestom ste lahko mirni, saj vaš projekt ne bo vseboval nepredvidljivih ali skritih stroškov. 

V Aluestu spoštujemo terminske plane proizvodnje in montaže ter dogovorjene stroške.
 

CELOSTNA STORITEV


Projektiranje

Naš projektant bo pripravil tehnično dokumentacijo in z razvojno ekipo potrdil končno izvedbo projekta. Ne glede na velikost projekta v Aluestu vedno poskrbimo, da je vsak detajl izveden kakovostno.

Natančnost in skrb za detajle sta ključni vodili našega delovanja.
 

CELOSTNA STORITEV


Vodenje projekta

Naša ekipa vas bo spremljala na vsakem koraku, od svetovanja do priprave transparentne ponudbe, od natančnih izmer na objektu do točne dostave in kakovostno izvedene montaže.

Naša ekipa bo z vami skozi vse faze projekta.
 

CELOSTNA STORITEV


Testiranje in kakovost

Z zanesljivostjo lahko potrdimo kakovost naših izdelkov in storitev ter vam zagotovimo znake in certifikate kakovosti. Končno kontrolo kakovosti in prevzem seveda izvedemo skupaj z vami.

Konstantno in temeljito testirana kakovost.
 

CELOSTNA STORITEV


Proizvodnja

Naša izkušena ekipa skrbno izdela vsako okno. Naše sodobne, avtomatizirane proizvodne tehnologije pa zagotavljajo najvišjo kakovost. V Aluestu tudi od naših dobaviteljev zahtevamo zajamčeno kakovost vseh izdelkov.

Nudimo kratke proizvodne roke in najvišjo kakovost.
 

CELOSTNA STORITEV


Vgradnja

Ko bodo vaši izdelki v našem skladišču, vas bomo kontaktirali glede načrtovanja vgradnje. Naša ekipa monterjev bo z vašim domom ravnala skrbno in zagotovila najvišje standarde vgradnje.

Vgradnjo izvedejo usposobljeni monterji v skladu z najvišjimi standardi.
 

CELOSTNA STORITEV


Zadovoljne stranke

Odnose s strankami gradimo na zaupanju in zanesljivosti. V Aluestu je stranka vedno na prvem mestu. Našim kupcem nudimo pomoč tudi po vgradnji prek mreže usposobljenih tehnikov.

Zadovoljstvo strank je naša glavna prioriteta.
 

V ČEM SE RAZLIKUJEMO


  
   
   


ŠIROKA PALETA IZDELKOV
Vse rešitve na enem mestu.


KOMPETENCE IN STROKOVNOST
Uporabniku prijazna izkušnja.


ZAGOTOVILO NAJVIŠJE KAKOVOSTI
Pri vsakem projektu stremimo k odličnosti.


FIKSNI DOBAVNI ROKI IN STROŠKI
Stojimo za svojimi obljubami.


 

NAJDITE NAVDIH
Oglejte si galerijo slik naših projektov s številnimi različnimi rešitvami. Upamo, da vas bodo slike navdihnile, ne glede na to, ali imate v mislih že razdelan projekt ali šele začenjate zbirati ideje.
  

 

OBIŠČITE NAS. STOPITE V STIK Z NAMI. 
 
PODJETJE
ALUEST d.o.o.
Ljubljanska cesta 2a
6000 Koper
Slovenija

DELOVNI ČAS
Ponedeljek - petek: 8:00-16:00

KONTAKT
M: +386 40 562 496
T: +39 345 836 2677
E: info@aluest.si