O NAS




Najsodobnejši izdelki, zanesljive storitve in dolgoletne izkušnje.

V podjetju Aluest izdelujemo vrhunska okna in vrata, ki izboljšajo kakovost bivanja, zagotavljajo energetsko učinkovitost in zvišajo vrednost vašega doma. Ponujamo širok nabor rešitev, vse od PVC, aluminijastih in lesenih oken in vrat pa do protivlomnih vrat, žaluzij, komarnikov, ograj in fasadnih konstrukcij.

Vsak projekt, ki se ga lotimo, ima edinstvene zahteve. Ravno zato ogromno pozornosti posvečamo detajlom, kar je tudi naša diferencialna prednost. Temeljni gradniki uspešne izvedbe naših projektov so strokovnost, izkušnje in strast zaposlenih v podjetju Aluest ter učinkovitost naše sodobne in avtomatizirane proizvodne tehnologije.

Poslovne odnose gradimo na zaupanju in zanesljivosti, zato je pri nas stranka vedno na prvem mestu.
  
  


 



 

NAŠE IZKUŠNJE




Specializirani nismo le za proizvodnjo aluminijastih in PVC oken in vrat najrazličnejših tipologij, temveč tudi za prodajo in inštalacijo žaluzij, komarnikov, ograj, ponjav, vhodnih vrat in steklenih fasadnih konstrukcij.

Z odlično izvedbo številnih oken in vrat ter projekti obešenih fasad je podjetje Aluest uspešno prodrlo na nove trge. Nenadnemu uspehu našega podjetja pa je botrovalo tudi pridobivanje novih znanj s področja notranje opreme, interier dizajna in prenove objektov.




 


 

NAŠA EKIPA

 
 
Upravni in tehnični oddelek:

Upravni in tehnični oddelek podjetja sestavlja ekipa mladih, dinamičnih in usposobljenih strokovnjakov. V sodelovanju z mrežo zunanjih sodelavcev ponujamo storitve projektne zasnove, načrtovanje oskrbovalnih verig in pooprodajne dejavnosti.
  Vodenje projektov:

Izkušena in izobražena podkovana ekipa notranjih in pogodbenih strokovnjakov zagotavlja celovito podporo strankam v vseh fazah projekta.
  Proizvodnja:

Visoko usposobljena ekipa sodelavcev zagotavlja vrhunsko industrijsko proizvodnjo, pri čemer posebno pozornost posveča tudi najmanjšim detajlom. Poleg mojstrskih veščin naših zaposlenih pa dovršeno izdelavo zagotavljajo tudi najsodobnejši stroji.




 



 

NAŠE POSLANSTVO




Smo najboljši partner za vse stranke, ki načrtujejo projekt prenove doma ali objekta in želijo izboljšati njegovo energetsko učinkovitost. Svojim strankam zagotavljamo pregledne stroške, fiksne izvedbene roke in kakovostne izdelke.


 

NAŠA VIZIJA




Na trgu želimo utrditi položaj dobavitelja in inštalaterja oken in vrat, žaluzij, ograj in fasadnih konstrukcij.




 


 

NAŠE VREDNOTE





 
1

Zaupanje

Verjamemo v svoje izdelke.
 
 
2

Skrb

Stremimo k odličnosti.
 
 
3

Drnznost

Smo inovativni podjetniki.
 
 
4

Strast

Vsakemu projektu posvetimo vso pozornost.
 
5

Partnerstva

S partnerji gradimo dolgotrajne odnose.



 

NAŠ KLJUČ DO USPEHA




 


Široka paleta izdelkov

Ponujamo širok nabor rešitev, vse od oken in vrat, protivlomnih vrat, steklenih parapetov, verand in obešenih fasad do notranjih steklenih ločevalnih sten.
 

Upoštevanje rokov in stroškov

Naši operativni postopki omogočajo izvedbo v predvidenih rokih za izdelavo in namestitev, obenem pa zagotavljajo popoln pregled nad stroški projekta.




Usposobljenost in strokovnost

Pri svojem delu upoštevamo potrebe strank, ki jim vedno predlagamo optimalne inštalacijske sisteme, s katerimi želimo po najnižji možni ceni izboljšati energetsko učinkovitost in estetsko vrednost njihovega objekta.
 



Visokokakovostna izdelava

Naši izdelki upoštevajo evropske varnostne standarde, zanje pa smo pridobili tudi znak skladnosti s predpisi EGS. Vsa namestitvena dela izvajajo naši strokovnjaki, ki imajo dokazane dolgoletne izkušnje.
 
  

 
 

 

OBIŠČITE NAS. STOPITE V STIK Z NAMI.



 
 
PODJETJE
ALUEST d.o.o.
Ljubljanska cesta 2a
6000 Koper
Slovenija

DELOVNI ČAS
Ponedeljek - petek: 8:00-16:00

KONTAKT
M: +386 40 562 496
T: +39 345 836 2677
E: info@aluest.si